Semalt: Napa Konten Penting kanggo SEO?


Tabel konten:

  1. Apa Konten?
  2. Apa SEO?
  3. Konten lan SEO: Hubungane
  4. Penciptaan Konten sing dioptimalake
  5. Optimisasi Konten Digawe
  6. Panulis Copywriter Semalt Nyedhiyakake Konten Optimized Mesin Telusur sing Duwe rangking
Isine minangka raja.

Sampeyan bisa uga wis tau ngrungokake tembung iki, nanging sampeyan wis nyoba ngerteni sebabe dheweke ngarani konten raja.

Iki amarga konten nduweni daya kanggo ningkatake peringkat situs web ing SERPs (Search Engine Result Pages).

Ing, iku mung sisih sing cerah. Yen ana cacat konten, bisa narik penalti Google lan kick situs web sampeyan saka liga.

Artikel iki bakal mbantu sampeyan ngerteni konten, SEO, kenapa konten penting kanggo SEO, apa sing bisa ditindakake kanggo ningkatake kualitas konten, lan liya-liyane.

Bagean pungkasan uga kalebu solusi kejutan sing bisa mbantu konten sampeyan ngluwihi pesaing lan pangkat luwih dhuwur ing asil telusuran.

Ayo dadi miwiti.

Apa Konten?

Konten semalat apa wae informasi sing ditujokake kanggo khalayak liwat saluran. Informasi iki bisa dadi apa wae lan wujud apa wae.

Bisa dadi teks, gambar, video, GIF, webinar, video langsung, utawa liya apa wae ing situs web, saluran media sosial, aplikasi (web lan mobile), utawa ing endi wae.

Kanggo luwih ngerteni, ndeleng definisi konten kasebut saka luwih saka 40 ahli ing Industri Pemasaran Digital.

Apa SEO?

SEO (Search Engine Optimization) minangka proses nambah kualitas lan jumlah lalu lintas organik sing ditampa dening situs web liwat mesin telusuran.

Yen, kaya saben pemilik situs web, tujuan sampeyan uga kanggo pangkat situs web sampeyan ing posisi ndhuwur ing SERPs (Search Engine Result Pages), SEO bakal mbantu.

Dina iki, SEO muter maneh ing Google. Dadi, aja bingung yen ana wong sing ngoptimalake situs web miturut Google.

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan SEO, prinsip sing digunakake, jinis-jinis, lan prekara sing ana gandhengane, bukak pandhuan SEO kudu ditrapake iki kanggo pamula dening Semalt.

Konten lan SEO: Hubungane

Objektif saben mesin telusuran yaiku menehi asil sing relevan lan migunani kanthi cepet. Nanging kepiye cara ngerteni apa asil kasebut relevan lan migunani?

Uga, ana algoritma kanggo ndeteksi apa asil bisa ngarahake pangguna menyang konten sing migunani utawa ora. Yen mesin telusuran ngesahake manawa konten bisa nyedhiyani nilai maksimal, rangking kasebut luwih dhisik.

Konten Mesin Optimisasi sing dioptimalake

Konten mesin telusuran sing dioptimalake, utawa konten sing berkualitas tinggi, yaiku mesin telusuran informasi sing ngerti bakal menehi nilai kanggo para panelusur. Konten sing paling optimal miturut mesin telusuran rangking pisanan.

Mesthine sampeyan miwiti telusuran kanggo produk sing ramah lingkungan ing Google. Ora kurang sekedhik, ana dhaptar bakal ditampilake ing layar sing nduweni asil sing relevan lan migunani.

Asil pisanan ing dhaptar iki ngemot konten sing dioptimalake mesin telusuran.

Komponen Konten Optimized Mesin Telusur

Identifikasi lan optimasi komponen konten sing beda mutusake manawa bakal pangkat luwih dhuwur ing asil telusuran utawa ora.

Iki minangka komponen utama saben mesin telusuran sing dioptimalake:
  1. Informasi
  2. Tujuane
  3. Pamirsa
  4. Formulir
  5. Saluran
Yen ngurus komponen kasebut, mesin telusuran bakal ngenali konten sampeyan sing larang regane lan luwih dhisik peringkat. Ayo ngerti kabeh siji.
1. Informasi
Informasi minangka kasunyatan babagan wong utawa sing pengin diwenehake menyang pamirsa. Bisa dadi bentuk rincian, tokoh, pitunjuk, pitunjuk, tuntunan, utawa apa wae sing pengin diwenehake.

Priksa manawa informasi sing diwenehake pas lan ora mbingungake para pamirsa.
2. Tujuan
Tujuane yaiku sebab kanggo ngirim informasi kasebut. Bisa dadi piwulang, menehi informasi, nggawe awake dhewe populer, ngenalake bisnis, utawa apa wae. Tujuane uga nyakup pangarepan sampeyan sawise menehi informasi kasebut menyang para pamirsa.

Priksa manawa sampeyan ngrancang informasi kasebut kanthi cara sing nyambungake karo pamirsa lan ngrampungake tujuan sampeyan.
3. Pamirsa
Pamirsa minangka wong utawa klompok wong sing dikarepake kanggo nampa informasi kasebut. Target pamirsa sing bener mbantu sampeyan nyetel perkara kaya rincian, nada, lan penampilan informasi sing pengin diwenehake.

Kenali target pamirsa, kebutuhan, masalah sing diadhepi, lan pitakonan sing bakal ditakoni sawise entuk informasi. Nggawe konten sing penting kanggo pamirsa, ora liya.
4. Formulir
Formulir tampilan pungkasan informasi nalika ditampilake menyang pamirsa. Temokake kepiye target para pamirsa bakal luwih ngerteni - ing bentuk teks, gambar, audio, utawa video.

Pisanan, pilih jinis konten - informatif, emosional, serius, utawa guyonan. Banjur pilih kepiye carane menehi.
5. Saluran
Saluran minangka media sing sampeyan bisa nggayuh pamirsa. Bisa dadi situs web, blog, platform media sosial, aplikasi seluler, televisi, koran, utawa apa wae sing bisa luwih komunikasi karo target target.

Priksa manawa konten sampeyan kasedhiya ing saluran sing sampeyan target menyang khalayak.

Penciptaan Konten sing dioptimalake

Konten sing dioptimalake penting amarga bisa mbantu pangkat situs web sampeyan luwih dhuwur ing kaca asil mesin telusuran. Sampeyan uga bakal nambah visibilitas sampeyan ing internet.

Nalika nggawe konten sing dioptimalake, priksa manawa iku penting kanggo pamirsa target, lan kabeh komponen konten sing dioptimalake mesin telusur diurus kanthi efisien.

Kajaba iku, sampeyan kudu nimbang sawetara faktor teknis kayata tembung kunci, URL, meta deskripsi, judhul meta, lan liya-liyane.

Ana sawetara langkah sing kudu diteliti saben wong nalika nggawe konten sing berkualitas tinggi. Dheweke:
1. Peneliti Kunci
Penelitian kata kunci minangka perkara pertama sing kudu ditindakake amarga mung tembung kunci sing tepat sing mesthekake yen konten sampeyan bisa ditemokake liwat asil telusuran.

Nalika riset, coba ngindhari tembung kunci sing kompetitif lan luwih milih tembung kunci sing dawa. Sampeyan uga bisa njaluk bantuan kanggo alat riset kata kunci sing efisien, kayata Keyword Planner saka Google.

2. Ndhaptar Topik
Sawise milih tembung kunci sing pas, sampeyan kudu ngrampungake topik konten. Kanggo rangking sing luwih dhuwur, penting kanggo cocog karo tembung kunci ing tembung kunci. Ing tembung liyane, topik sampeyan kudu ngemot tembung kunci.
3. Nggawe Outline
Saiki, sampeyan kudu nggawe outline babagan konten sing isine kabeh. Tutul judhul, pira subhead, visual, lan sawise pira tembung.
4. Priksa Gampang Diwaca
Gawe konten sampeyan gampang diwaca kanthi ngilangi paragraf cilik saka 1-2 ukara. Tambah visual / subhead sawise saben 150-250 tembung.

Pembaca nggunakake wektu sing sithik banget ing kaca web. Yen dheweke ora ana sing narik kawigaten, dheweke bakal ninggalake.
5. Aja Ngalih saka Topik
Nalika nggawe konten, kelet karo topik kasebut. Sampeyan ora prelu kalebu kabeh ing siji konten. Fokus topik kasebut lan coba supaya bisa migunani.
6. Kelet kanggo Kata Kunci Target
Konten sampeyan kudu dadi pusat target tembung kunci sampeyan. Yen sampeyan pengin konten sampeyan rangking luwih dhisik, tancep ing tembung kunci target sampeyan lan ora target tembung kunci akeh.
7. Kalebu Link
Mesin telusuran ngerteni manawa konten sampeyan bisa dipercaya nalika ngemot tautan menyang situs web sing relevan, dipercaya, lan kuoso. Priksa manawa tembung sing sampeyan gunakake kanggo nggawe link ana gandhengane karo situs sing diarahake.

Contone, deleng link ing ngisor iki sing ngemot kata kunci 'Pandhuan SEO kanggo pamula.' Yen sampeyan ngeklik link iki, bakal pangalihan menyang situs web Semalt, ing endi sampeyan bakal nemokake perkara sing padha sing dingerteni ing link iki.

Optimisasi Konten Digawe

Ngoptimalake konten sing digawe tegese sampeyan ngetik aspek teknis optimisasi konten.
Kalebu ngoptimalake ing ngisor iki:
  • URL
  • Tag judhul
  • Katrangan Meta
Ayo ngerti kabeh siji:
  • Struktur URL

Struktur URL kaca web minangka pangguna telusuran pisanan. Yen URL sampeyan ora ngemot tembung kunci sing ana gandhengane, kemungkinan pangguna ora bisa ngunjungi situs sampeyan.

URL sing misterius lan dawa asring nggegirisi pangguna telusuran, lan padha ragu-ragu klik link kasebut. Ngerti karo telung tautan sing kasebut ing ngisor iki:
  1. https://semalt.com/fullseo - Pangguna langsung ngerti manawa tautan iki bakal pangalihan menyang kaca situs web Semalt sing ngemot informasi babagan FullSEO. Dheweke ora bakal ragu-ragu kanggo klik ing.
  2. https://www.nytimes.com/2008/06/27/technology/27google.html?_r=3&adxnnl=1&oref=slogin - Pangguna bisa uga ora yakin 100% nanging bisa ngira manawa ngeklik kasebut bisa njupuk menyang kaca web sing ngemot kaca web informasi sing gegandhengan karo SEO.
  3. http://www.baystreet.ca/viewarticle.aspx?id=588707 - Pangguna ora ngerti apa sing ana hubungane iki. Dadi, dheweke ragu-ragu klik ing.
  • Tag judhul

Tag judhul minangka judhul (bisa diklik) sing sampeyan ndeleng ing asil telusuran. Dheweke mbantu Google, lan mesin telusuran liyane, ngerti konten sampeyan.

Tag judhul uga faktor panentu nalika pangguna kudu milih asil telusuran sing paling relevan. Coba patang hal penting kasebut nalika ngoptimalake tag judhul:
  1. Dadi spesifik nalika nggawe tag judhul.
  2. Aja menehi tag judhul kanthi tembung kunci sing macem-macem.
  3. Priksa manawa ora ngluwihi 60 karakter.
  4. Kata kunci target kudu ing wiwitan.
  • Katrangan Meta

Potret teks cilik sing sampeyan deleng ing ngisor judhul tag / judhul sing bisa diklik lan URL diarani deskripsi Meta.
Dhèskripsi meta informatif lan kanggo-titik sing ngemot tembung kunci target narik luwih akeh klik. Coba telung perkara penting kasebut nalika ngoptimalake deskripsi meta:
  1. Priksa manawa potongan teks kurang saka 160 karakter.
  2. Nggawe potongan teks ringkesan ringkes lan spesifik saka konten.
  3. Kalebu tembung kunci target lan tembung kunci sing relevan.

Panulis Copywriter Semalt Nyedhiyakake Konten Optimized Mesin Telusuran Sing Duwe

Artikel iki nerangake kenapa konten penting kanggo SEO lan apa sing bisa sampeyan lakoni kanggo nggawe konten sing dioptimalake mesin telusuran.

Apa yen kabeh iki lan luwih akeh ahli copywriter?

Ahli panulis ahli ing Semalt ora mung ngurus konten sampeyan, nanging uga priksa manawa ndhuwur dhaptar asil telusuran Google lan ngasilake kapentingan pangguna.

Napa Semalt?

Saben pemilik bisnis utawa situs web mbutuhake konten kanggo kaca web, postingan blog, platform media sosial, cara pandhuan, lan liya-liyane.

Yen dheweke nyewa panulis full-time, dheweke ora cocog karo anggaran. Lan, freelancer bisa uga mbutuhake akeh wektu kanggo nggawe konten.

Iki nggawe kebingungan ing pikirane umume bisnis utawa situs web, lan dheweke ora ngerti apa sing kudu dilakoni.

Dadi, dudu kahanan dadi bingung nanging mikir babagan solusi / Semalt. Panulis panulis ahli ing Semalt nggawe manawa kabeh konten sampeyan kudu diurus kanthi tepat.

Kadhangkala, nalika bisa ngoptimalake konten, wong nggawe kesalahan cilik sing mengaruhi peringkat situs web kanthi signifikan. Kanggo ngindhari pengalaman kasebut, sampeyan kudu nyewa panulis ahli Semalt.

Semalt + Konten berkualitas tinggi = Sampeyan bakal sugih.

mass gmail